MEDÁRNA

Přes druhé dveře se prodírá opojná vůně medu. To jsme se právě ocitli ve výrobně medoviny, ale není to obyčejná medovina. Je to medovina, která je vyráběna původním kvasným způsobem. Abychom si rozuměli, většinová produkce medoviny na území České republiky vzniká tzv. dolihováváním  – zjednodušeně: výrobci mají med a líh – tyto dvě suroviny smíchají, případně přidají nějaká aromata „abraka dabra“ na světě je medovina. Naše medovina vzniká kvašením medu, proto také spadá do kategorie medových vín. V tuto chvíli jsou v prodeji dva druhy medoviny, a sice medovina přírodní a medovina chmelová, která je macerována chmelem.

RYZÁK 11 % - filtr. světlý ležák

KLUSÁČEK 13% - vídeňský speciál


V PET  - Ryzák, Grošák, Vraník,  Pony pejl, Hatattitla,

Zimní-jarní Pivní menu [pdficon]

 

Panel

Právě na čepu

RYZÁK 11 % - filtr. světlý ležák

KLUSÁČEK 13% - vídeňský speciál


V PET  - Ryzák, Grošák, Vraník,  Pony pejl, Hatattitla,

Zimní-jarní Pivní menu [pdficon]