Polední menu a pochutnání k pivečku

Pivnice Koníčkova dvora nabízí především výborné pivečko od Koníčka, cukrárna pak sladkosti - mnohé vyrobené s využitím pivních surovin. K dobrému pivu patří i chutné jídlo. V pracovních dnech je vždy k dispozici jeden druh poledního menu. Výživná je ale i celodenní nabídka „studených“ pochutin k pivu. Oblíbené jsou například nakládané tvarůžky. Jsou jemně pálivé, protože obsahují chilli papričky. Naložené jsou pět dnů v pivu. Na talíři najdete i křen, hořčici a kozí rohy. K zakousnutí je pak žermanický nebo domaslavický chléb. Výborné k pivu je i trhané vepřové maso s okurkou, křenem a cibulí. Chystá se rozšíření sortimentu o nakládaný hermelín. Dobrou chuť!

RYZÁK 11 % - filtr. světlý ležák

GROŠÁK 14% - polotmavý speciál

PONY PEJL 13% - světlá IPA


V PET  - Ryzák, Grošák, Vraník, Hatattitla, Bělouš, Višňák, Ryzler, Čmelák, Klusáček

Zimní-jarní Pivní menu [pdficon]

 

Panel

Právě na čepu

RYZÁK 11 % - filtr. světlý ležák

GROŠÁK 14% - polotmavý speciál

PONY PEJL 13% - světlá IPA


V PET  - Ryzák, Grošák, Vraník, Hatattitla, Bělouš, Višňák, Ryzler, Čmelák, Klusáček

Zimní-jarní Pivní menu [pdficon]